Info

Bedankt voor je bezoek - en voor je interesse in ons product!

We hebben onze FreePrints mobiele app geïntroduceerd om een schijnbaar voor de hand liggend probleem op te lossen: Al onze belangrijkste foto's staan op onze telefoons en tablets en toch is er nooit een gemakkelijke manier geweest om ze af te drukken. Na te veel gedoe met USB-sticks, fotokiosken en onbetrouwbare websites van retailers, hebben we geprobeerd dit probleem op te lossen: Nu is er dus FreePrints. We hadden altijd al hoge verwachtingen van onze app, maar we hadden nooit verwacht dat er een gemeenschap omheen zou groeien.

Wij zijn jou en onze vele andere toegewijde FreePrints-gebruikers zeer dankbaar. En we hebben je luid en duidelijk gehoord: Je wilt je foto's op nieuwe manieren kunnen gebruiken - en bovendien direct op je mobieltje. Je wilt in staat zijn om mooie gepersonaliseerde producten te maken met deze foto's en om dit betaalbaar en snel te doen. FreePrints Photobooks neemt deze wensen ter harte met een app die supergemakkelijk te gebruiken is. En net als bij FreePrints zit het met de prijs wel goed: Ontvang een GRATIS standaard fotoboek elke maand en betaal alleen lage verzendkosten.

We heten je welkom bij de groeiende FreePrints-familie. We zijn blij dat je erbij bent! We denken dat je onze apps, producten en diensten als de allerbeste in de branche zult ervaren. We zijn vereerd door een recente enquête waar FreePrints wereldwijd als #1 uit de bus kwam onder 137 apps voor het afdrukken van foto's. We hopen dat u evenveel plezier beleeft aan het gebruik van de FreePrints Photobooks App!