VEELGESTELDE VRAGEN

Wat ontvang ik gratis?

U ontvangt per maand één softcover fotoboek van 20 pagina's gratis.

Wat moet ik betalen?

U betaalt een bedrag van € 7,99 voor de bezorgkosten van uw bestelling. Dit omvat de bezorging van uw gratis boek, samen met extra boeken die u eventueel bestelt. Onze bezorgkosten blijven hetzelfde, ongeacht het aantal boeken dat u bestelt. U betaalt ook voor extra boeken en upgrades naar hardcover en grotere formaten en voor extra pagina's die u eventueel toevoegt.

Hoe vaak kan ik een gratis fotoboek bestellen?

U kunt elke maand één gratis fotoboek bestellen. Uw gratis aantal fotoboeken wordt gereset om middernacht GMT op de 1e dag van elke kalendermaand. Vroeger waren fotoboeken voorbehouden voor speciale gebeurtenissen, maar wij willen ze betaalbaar maken voor iedereen om elke maand levensgebeurtenissen te vieren.

Welke formaten en soorten fotoboeken biedt u aan?

Wij bieden 10 soorten fotoboeken aan :

Standaard Softcover: Bladzijdes gedrukt op zuurvrij archiefpapier met een gesatineerde finish die de foto's scherp en levendig maakt. De omslagen zijn van zwaargewicht en glanzend gelamineerd.

  • Afmetingen: 15x20cm | 15x15cm

Premium Hardcover: Bladzijdes gedrukt op zuurvrij archiefpapier met een gesatineerde finish die de foto's scherp en levendig maakt. Onze duurzame hardcover omslagen zijn kras-vrij en kunnen zowel mat als glanzend gedrukt worden.

  • Afmetingen: 15x20cm | 20x20cm | 20x27cm | 29 x29cm

Luxe Hardcover met 'Layflat' Pagina's:Pagina's: Een unieke bindtechniek waardoor de pagina's plat blijven liggen wanneer het boek geopend is. Extra dikke pagina's geprint op zuurvrij archiefpapier met een satijnen finish. Onze duurzame hardcovers zijn krasbestendigd en zijn beschikbaar in zowel luxe mat- of glans-gelamineerde uitvoeringen.

  • Afmetingen: 20x15cm | 20x20cm | 21x27cm | 29x29cm

Signature Boeken: de pagina's worden gedrukt op dikke, zuurvrije, vlakliggende pagina's gemaakt van professioneel fotopapier. Voor een premium gevoel met levendige kleuren. De hardcovers van onze professionele boeken zijn krasbestendig en hebben een glanzende afwerking.

  • Afmetingen: 15x20cm | 20x20cm | 20x27cm | 29x29cm

Wat is het maximum aantal pagina's in een fotoboek?

U ontvangt 20 pagina's in elk fotoboek om te beginnen, zonder extra kosten. Maar uw boek kan tot 150 pagina's bevatten.

Waar worden de boeken gedrukt?

Al onze boeken worden gedrukt en gebonden in het VK volgens de hoogste kwaliteitsnormen.

FreePrints Photobooks heeft geen toegang tot mijn foto's op mijn apparaat. Hoe kan ik toegang geven?

iPhone of iPad: Open Instellingen en tik vervolgens op Privacy en beveiliging, Foto's, Photobooks, en tik op Alle foto's.

Android: Open de app Instellingen en tik op Apps, Photobooks, tik op Bestanden en media en selecteer Alleen toegang tot media toestaan.

Waarom heeft FreePrints Photobooks de locatiegegevens op mijn iPhone en iPad nodig?

Elke keer dat u met uw iPhone of iPad een foto neemt worden locatiegegevens opgeslagen zodat andere apps kunnen laten zien waar de foto is genomen.

Kan ik meer dan één foto op een pagina plaatsen?

U kunt gemakkelijk een lay-out met meerdere afbeeldingen maken. Selecteer een pagina en tik vervolgens op het lay-outicoon. Selecteer tot 6 foto's en kies uit de verschillende lay-outs die worden aangeboden.

Biedt u volledig aflopende pagina's aan?

Ja, u kunt kiezen tussen standaardpagina's of volledig aflopende pagina's in uw fotoboek. U kunt wisselen tussen stijlen door te dubbelklikken op de afbeelding bij het onderdeel "Boek ontwerpen". U kunt de afbeelding ook selecteren en vervolgens op het icoon 'volledig aflopend' bij het onderdeel Pagina bewerken tikken.

Er verscheen een driehoekje met een uitroepteken op een pagina. Wat betekent dit?

Uw foto is te klein en zal vaag of wazig worden weergegeven wanneer hij op het geselecteerde formaat wordt afgedrukt. We raden u aan om een lay-out te kiezen waarmee u deze foto kleiner kunt maken of hem te vervangen door een foto met een hogere resolutie.

Verzendt u internationaal?

Momenteel kunnen onze fotoboeken alleen naar adressen in Nederland worden verzonden.

Stel dat ik niet tevreden ben over mijn fotoboek? Wat gebeurt er dan?

Onze klanten vinden dat hun fotoboeken er geweldig uitzien. Maar als u om de een of andere reden niet 100% tevreden bent, dan betalen we u graag het volledige bedrag terug.

Hoe kan ik een verzoek indienen om mijn persoonlijke gegevens te beheren?

Klik op deze link om je verzoek in te dienen bij ons privacyteam.