VEELGESTELDE VRAGEN

Wat ontvang ik gratis?

U ontvangt per maand één softcover fotoboek van 20 pagina's gratis.

Wat moet ik betalen?

U betaalt een bedrag van € 7,99 voor de bezorgkosten van uw bestelling. Dit omvat de bezorging van uw gratis boek, samen met extra boeken die u eventueel bestelt. Onze bezorgkosten blijven hetzelfde, ongeacht het aantal boeken dat u bestelt. U betaalt ook voor extra boeken en upgrades naar hardcover en grotere formaten en voor extra pagina's die u eventueel toevoegt.

Hoe vaak kan ik een gratis fotoboek bestellen?

U kunt elke maand één gratis fotoboek bestellen. Uw gratis aantal fotoboeken wordt gereset om middernacht GMT op de 1e dag van elke kalendermaand. Vroeger waren fotoboeken voorbehouden voor speciale gebeurtenissen, maar wij willen ze betaalbaar maken voor iedereen om elke maand levensgebeurtenissen te vieren.

Welke formaten en soorten fotoboeken biedt u aan?

We bieden 3 soorten boeken aan:

  • 15 x 20 cm standaard softcover: De binnenpagina's worden afgedrukt op zuurvrij archiefpapier met een satijnen glans die de foto's scherp en levendig maakt. Onze softcovers zijn gemaakt van dik papier met hoogwaardig glanzend laminaat.>
  • 15 x 20 cm premium hardcover: De binnenpagina's worden afgedrukt op zuurvrij archiefpapier met een satijnen glans die de foto's scherp en levendig maakt. Onze duurzame hardcovers zijn krasbestendig en zijn afgewerkt met hoogwaardig glanzend laminaat.
  • 21 x 27 cm premium hardcover: De binnenpagina's worden afgedrukt op zuurvrij archiefpapier met een satijnen glans die de foto's scherp en levendig maakt. Onze duurzame hardcovers zijn krasbestendig en zijn afgewerkt met hoogwaardig glanzend laminaat.

Wat is het maximum aantal pagina's in een fotoboek?

U ontvangt 20 pagina's in elk fotoboek om te beginnen, zonder extra kosten. Maar uw boek kan tot 150 pagina's bevatten.

Waar worden de boeken gedrukt?

Al onze boeken worden gedrukt en gebonden in het VK volgens de hoogste kwaliteitsnormen.

FreePrints Photobooks heeft geen toegang tot mijn foto's op mijn apparaat. Hoe schakel ik de toegang in?

iPhone of iPad: Open de app Instellingen en tik vervolgens op Privacy, Foto's en zet Photobooks op AAN.

Android: Open de app Instellingen en tik vervolgens op Apps & kennisgevingen, App-machtigingen, Opslag en zet Photobooks op AAN.

Waarom heeft FreePrints Photobooks de locatiegegevens op mijn iPhone en iPad nodig?

Elke keer dat u met uw iPhone of iPad een foto neemt worden locatiegegevens opgeslagen zodat andere apps kunnen laten zien waar de foto is genomen.

Kan ik meer dan één foto op een pagina plaatsen?

U kunt gemakkelijk een lay-out met meerdere afbeeldingen maken. Selecteer een pagina en tik vervolgens op het lay-outicoon. Selecteer tot 6 foto's en kies uit de verschillende lay-outs die worden aangeboden.

Biedt u volledig aflopende pagina's aan?

Ja, u kunt kiezen tussen standaardpagina's of volledig aflopende pagina's in uw fotoboek. U kunt wisselen tussen stijlen door te dubbelklikken op de afbeelding bij het onderdeel "Boek ontwerpen". U kunt de afbeelding ook selecteren en vervolgens op het icoon 'volledig aflopend' bij het onderdeel Pagina bewerken tikken.

Er verscheen een driehoekje met een uitroepteken op een pagina. Wat betekent dit?

Uw foto is te klein en zal vaag of wazig worden weergegeven wanneer hij op het geselecteerde formaat wordt afgedrukt. We raden u aan om een lay-out te kiezen waarmee u deze foto kleiner kunt maken of hem te vervangen door een foto met een hogere resolutie.

Verzendt u internationaal?

Momenteel kunnen onze fotoboeken alleen naar adressen in Nederland worden verzonden.

Stel dat ik niet tevreden ben over mijn fotoboek? Wat gebeurt er dan?

Onze klanten vinden dat hun fotoboeken er geweldig uitzien. Maar als u om de een of andere reden niet 100% tevreden bent, dan betalen we u graag het volledige bedrag terug.